איטליה וקוריאה הגבירו את רמות הכוננות שלהן, בעוד שצרפת צופה מקרים ספורדיים שכן MPox מהווה איום הולך וגובר ברחבי העולם. מדינות אלו מגבירות את תגובותיהן לבריאות הציבור על רקע הגדלת הזיהומים והחששות העולמיים מהתפשטות המחלה.
באיטליה, רשויות הבריאות ציינו עלייה משמעותית במקרי MPox, מה שגרם לממשלה להגביר את מוכנותה ואמצעי המעקב. צעדים אלו מטרתם להבטיח זיהוי והכלה מהירים של המחלה, המסומנת בחום ובנגעי עור כואבים.
דרום קוריאה גם הסלימה את מצב הכוננות שלה עקב התפרצויות MPox האחרונות. הגישה היזומה של הממשלה מתמקדת בהגברת המודעות הציבורית ובאמצעי מניעה, תוך שימת דגש על חשיבות החיסון וההיגיינה לבלימת העברת הנגיף.
במקביל, פקידי הבריאות של צרפת נערכים למקרי MPox ספורדיים, מה שמסמן גישה זהירה לקראת מסלול ויראלי בלתי צפוי. ממשלת צרפת מחזקת את מערכות הבריאות שלה כדי להתמודד עם התפרצויות פוטנציאליות, תוך שמירה על ערנות בכל אזוריה.
רשויות הבריאות העולמיות, כולל ארגון הבריאות העולמי (WHO) , עוקבות אחר המצב מקרוב. הם דוגלים בשיתוף פעולה בינלאומי בשיתוף מידע ומשאבים לניהול יעיל של איום MPox.
התגובות המהירות והמגוונות של איטליה, קוריאה וצרפת מדגישות את הדחיפות בטיפול בהתפרצות ה-MPox. האסטרטגיות המותאמות של כל מדינה משקפות מחויבות להגנה על בריאות הציבור תוך ניווט באתגרים של משבר בריאות המתפתח במהירות. עדכונים ממדינות אלה ומ-WHO צפויים ככל שהמצב מתפתח, תוך התמקדות בהפחתת ההשפעה של MPox באמצעות מאמצים גלובליים מתואמים.